Τζανακόπουλος: Καμία συζήτηση για την εφαρμογή μέτρων το 2018

02 Μαρτίου 2017 16:19

Οι ελληνικές αρχές διαπραγματεύονται με βάση το αρχικό πλαίσιο που συμφωνήθηκε στο Eurogroup της 20ης Φλεβάρη, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά της διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.


Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν απαιτήσεις των δανειστών έξω από το πλαίσιο που έχει περιγραφεί από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης στερούνται αλήθειας, είπε ο κ Τζανακόπουλος. Δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση για εφαρμογή μέτρων από το 2018, είπε ο κ. Τζανακόπουλος.
Εξετάζονται μεταρρυθμίσεις στο ύψος του 2% του ΑΕΠ ποσοστό που όμως τελεί υπό διαπραγμάτευση και είναι πιθανό να μειωθεί ανάλογα με τις συζητήσεις με τα τεχνικά κλιμάκια, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος τονίζοντας ότι είναι εφικτός στόχος η ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας πριν το Eurogroup του Μαρτίου.

Τα μέτρα που θα εφαρμοστούν από το 2019 θα έχουν μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Στόχος της κυβέρνησης να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos