Ο Μητσοτάκης καρατόμησε την Παπακώστα μετά τις αιχμές για τον Άδωνι

18 Απριλίου 2017 16:18

Την αντικατάσταση της Κατερίνας Παπακώστα στον τομέα Υγείας της ΝΔ αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ η βουλευτής της ΝΔ αντικαθίσταται στη θέση του αναπληρωτή τομεάρχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον βουλευτή Ιάσωνα Φωτήλα. Επίσης η ΝΔ ανακοίνωσε ότι στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία θα συμμετάσχουν οι εξής βουλευτές του κόμματος: Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος.
Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή της στο facebook η κ. Παπακώστα, που είχε διατελέσει υφυπουργός Υγείας, ανέφερε προ ημερών τα εξής:

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του ...επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού [...] Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos