ΚΚΕ: Για το λαό αυτή η κυβέρνηση έχει τελειώσει

20 Οκτωβρίου 2011 18:54

Χαιρετίζουμε τη πρωτοφανή κινητοποίηση για τα δεδομένα των νησιών μας, των εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, των αυτοαπασχολούμενων, των

εμπόρων, των ανέργων και όλων εκείνων που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει βάλει στο στόχαστρο για να τους συντρίψει. Αυτή η κυβέρνηση που αποτελεί τον πολιτικό εκπρόσωπο της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας έχει το θράσος:

 Να μιλάει για συντεχνίες, όταν έχουν οδηγήσει στη χρεοκοπία και τη φτώχεια ευρύτατα στρώματα του ελληνικού λαού.

 Να μιλάει για ανομία , όταν σε δυο χρόνια διακυβέρνησης λεηλάτησε εισοδήματα, εργασιακές σχέσεις, ασφαλιστικά δικαιώματα και ισοπέδωσε ότι είχε απομείνει από τη δημόσια παιδεία, υγεία και πρόνοια.

 Να μιλάει για «τσαμπουκά» και λαϊκισμό αυτών που αγωνίζονται, όταν απολύει χιλιάδες ανθρώπους στο όνομα των μεταρρυθμίσεων, όταν τα σχολικά βιβλία δεν έχουν πάει ακόμα στο «νέο σχολείο», όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν αβοήθητοι γιατί μας στέρησαν και αυτά που είχαμε σαν παροχές υγείας.

 Να μιλάει για πατριωτισμό όταν, θέλουν να ξεπουλήσουν ότι έχει απομείνει από τη περιουσία του ελληνικού λαού .

Οι πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις σε κάθε γωνιά της χώρας έστειλαν το μήνυμα.

Η μεγάλη συμμετοχή και στη Πάρο αποτελεί υποθήκη για το μέλλον.

Για το λαό αυτή η κυβέρνηση έχει τελειώσει.

Ταυτόχρονα όμως τα λαϊκά στρώματα πρέπει να βγάλουν και συμπεράσματα:

 Να δουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υποκύπτει στη Τρόικα αλλά εφαρμόζει το πρόγραμμα του.

 Να κατανοήσουν ότι η πολιτική αυτή δεν θα «περπατούσε» αν δεν είχε στηρίγματα για χρόνια ολόκληρα τις ξεπουλημένες στην εργοδοσία συνδικαλιστικές ηγεσίες και πολιτικούς συμμάχους τα άλλα τσιράκια της οικονομικής ολιγαρχίας, τη ΝΔ, τον ΛΑΟΣ και όχι μόνο.

Η ανατροπή δεν είναι όνειρο είναι αναγκαιότητα και μπορεί να γίνει πραγματικότητα όταν ο λαός μας πιστέψει στη δύναμη και το ανάστημα του .

Τότε θα δει πόσο μικροί είναι αυτοί που κυβερνούν.

Πάρος 20-10-2011

Κομματική Οργάνωση Βάσης του Κ.Κ.Ε.            {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos