Θρίλερ με επιστολές και 6η δόση

16 Νοεμβρίου 2011 12:58

Η Ευρώπη επιμένει σε γραπτή δέσμευση των αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση

Τροπή θρίλερ προσλαμβάνει η εκταμίευση της 6ης δόσης και η χορήγηση νέας βοήθειας προς την Ελλάδα. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Eurogroup επιμένουν σε γραπτή δέσμευση των κομμάτων που στηρίζουν τη νέα κυβέρνηση για πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου, ενώ ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς διαμηνύει πως οι πρόσφατες τοποθετήσεις του συνιστούν επαρκή διαβεβαίωση και αρνείται να υπογράψει τη σχετική επιστολή.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά δεν άφηναν χθες μεγάλα περιθώρια συμβιβασμού. Οπως ανέφεραν, ο πρόεδρος της Ν.Δ. συνυπέγραψε κοινή δήλωση των αρχηγών που στηρίζουν τη νέα κυβέρνηση υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, σήμερα της δίδει ψήφο εμπιστοσύνης και, ως εκ τούτου, «οι λοιπές απαιτήσεις υπερβαίνουν κάθε όριο πολιτικής λογικής και ηθικής». Ομως, σε δηλώσεις του, λίγες ώρες νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν είχε επιμείνει στο αίτημα για «ενυπόγραφη επιστολή».

www.kathinerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos