Οι Οικολόγοι Πράσινοι για την κωλυσιεργία της πολιτείας στο θέμα του εξασθενούς χρωμίου

19 Δεκεμβρίου 2011 19:05

Σχολιάζοντας, εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων την πρόσφατη έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη

για την κωλυσιεργία της πολιτείας στο θέμα του εξασθενούς χρωμίου, η συνεκπρόσωπος τύπου Ελεάννα Ιωαννίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι Οικολόγοι Πράσινοι διεκδικούμε με αιτήματά μας στις αρμόδιες αρχές εδώ και χρόνια την θέσπιση ξεχωριστού ορίου για το εξασθενές χρώμιο στα επίπεδα του ανιχνεύσιμου. Στην αναγκαιότητα αυτή συμφώνησε και ο Συνήγορος του Πολίτη που επιβεβαιώνει την εγκληματική καθυστέρηση της κυβέρνησης στην εφαρμογή ενός σχεδίου για την εξασφάλιση καθαρού πόσιμου νερού στην Ελλάδα. Η αναβλητική στάση όλων των αρμόδιων υπουργών, περιβάλλοντος και υγείας, εδώ και χρόνια σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα εγείρει ερωτηματικά τόσο για την επάρκεια όσο και για τα κίνητρά τους. Η αποτροπή της κατανάλωσης εξασθενούς χρωμίου μέσα στο νερό είναι ένα σοβαρότατο ζήτημα δημόσιας υγείας που δεν επιδέχεται περαιτέρω ολιγωρίες».

Το γραφείο τύπου των Οικολόγων Πράσινων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos