Κρίσιμη παρέμβαση Παπούλια

23 Δεκεμβρίου 2011 14:44

Δήλωσε διαθέσιμος για σύγκληση Συμβουλίου Αρχηγών – Νέες τριβές στο υπουργικό συμβούλιο

Eτοιμος να συμβάλει στις διαδικασίες ώστε να επιτευχθεί ουσιαστική συμβολή των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση στο έργο του κ. Λουκά Παπαδήμου, ακόμη και μέσω της σύγκλησης του Συμβουλίου των Αρχηγών, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας. Ενόψει των συναντήσεων που θα έχει, διαδοχικά, σήμερα και την Τρίτη ο κ. Παπαδήμος με τους κ. Αντώνη Σαμαρά, Γιώργο Καρατζαφέρη και Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Παπούλιας είχε χθες με δική του πρωτοβουλία τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Παπούλιας ανέφερε στον κ. Παπαδήμο ότι βρίσκεται στη διάθεσή του για τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, εάν κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο. Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας εκδηλώθηκε στον απόηχο του προχθεσινού υπουργικού συμβουλίου, κατά το οποίο δεν κατέστη δυνατή συμφωνία για το ζήτημα των επικουρικών συντάξεων. Πάντως, η πρώτη αντίδραση της Ν.Δ. στην προοπτική συνάντησης των αρχηγών και του πρωθυπουργού στο Προεδρικό Μέγαρο δεν ήταν θετική, ενώ δεν ήταν «ομαλή» η εξέλιξη ούτε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, καθώς εκδηλώθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και Μάκη Βορίδη.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos