Χ. Καστανίδης: «Εκτός κυβέρνησης τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ»

28 Δεκεμβρίου 2011 16:42

Να βγουν όλα τα κεντρικά πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση, ώστε αυτή να δουλέψει απερίσπαστη, προτείνει ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης.

Ο κ. Καστανίδης επεσήμανε την ανάγκη ελάχιστης εθνικής συμφωνίας επιβίωσης, γιατί από τον Ιανουάριο η τρόικα θα επανέλθει με βαριά ατζέντα και, αν επιχειρήσει κάποιος μόνος του να συζητήσει μαζί της, θα συναντήσει τεράστιες δυσκολίες.

Σημείωσε ότι για ένα χρονικό διάστημα έγιναν οριζόντιες περικοπές σε εισοδήματα και στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αλλά, όπως είπε, «αυτή η πολιτική ήταν οριακή και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Καμία οικονομική συνταγή δεν θα πετύχει, αν έχουμε κοινωνική έκρηξη».

Ο πρώην υπουργός, αναφερόμενος στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε την ανάγκη να διαμορφωθεί ένα κεντρικό επιτελείο που θα καθοδηγήσει τις διαδικασίες στο Κίνημα, ενώ τάχθηκε υπέρ της εκλογής προέδρου από τη βάση. Τόνισε, τέλος, ότι είναι δικαίωμα του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos