Πυρά Ντόρας κατά ΝΔ - ΛΑΟΣ

10 Ιανουαρίου 2012 18:33

Συμφέροντα που επιθυμούν την έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ κατήγγειλε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε

με σκληρή γλώσσα για την στάση Νέας Δημοκρατίας και ΛΑΟΣ εντός της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι», η αρχηγός της ΔΗΣΥ ανέφερε: «Υπάρχουν πολλοί που, υπογείως, διαδίδουν και προσπαθούν να παραμυθιάσουν τον κόσμο ότι εάν επανέλθει η δραχμή δεν θα χρωστάμε, θα είμαστε άρχοντες της χώρας μας και θα μπορέσουμε να τυπώνουμε όσα λεφτά θέλουμε. Αυτό που ξεχνούν είναι ότι τότε η Ελλάδα δεν θα μπορεί να ανοίξει καμία πίστωση προς καμία χώρα του κόσμου».

«Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια»

Αναφερόμενη στην κυβέρνηση Παπαδήμου, η Ντόρα Μπακογιάννη, στηλίτευσε τη στάση που τηρούν Νέα Δημοκρατία και ΛΑΟΣ: «Δεν πιστεύω πως κανένας θα φύγει από την κυβέρνηση. Απλώς τα κόμματα προσπαθούν να είναι και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα. Έτσι ο κ. Καρατζαφέρης απειλεί κάθε μέρα ότι θα αποχωρήσουν οι υπουργοί του, έτσι ο κ. Σαμαράς λέει ότι δεν συμμετέχω στην κυβέρνηση, αλλά είμαι αντιπολιτευόμενος. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια».

Κατηγόρησε επίσης τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για «διαγωνισμό κριτικής»: «Το ΠΑΣΟΚ έχει προχωρήσει σε διαγωνισμό κριτικής. Όποιος κάνει μεγαλύτερη κριτική προς την προηγούμενη και την παρούσα κυβέρνηση, έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και άρα δεν συμμετέχουν στην προσπάθεια».

Κάλεσε, τέλος, τα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου, να καταθέσουν τις απόψεις τους ενόψει της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση, προαναγγέλοντας ότι η ίδια θα ανακοινώσει τις προτάσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε αυριανή συνέντευξη Τύπου.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos