Συνέχεια των συζητήσεων σήμερα για το PSI+

19 Ιανουαρίου 2012 17:06

Νέα συνάντηση αναμένεται, εντός της ημέρας, του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλάρα.

Νέα συνάντηση αναμένεται να έχει, εντός της ημέρας, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον επικεφαλής του Διεθνούς Ινστιτούτου Τραπεζών (IIF), Τσαρλς Νταλάρα, για να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση σχετικά με την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων.

Η συνάντησή τους χθες αργά το απόγευμα, με τη συμμετοχή και του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, μετά την διακοπή των συζητήσεων την περασμένη Παρασκευή, διήρκησε δύο και πλέον ώρες και αφού ολοκληρώθηκε δεν έγιναν δηλώσεις ούτε υπήρξαν σχόλια από κάθε πλευρά. Συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι συζητήσεις σήμερα αφού εκτιμηθεί η μέχρι τώρα πορεία τους.

Ο κ. Παπαδήμος, εξάλλου, σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Νew York Times, τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι «ιδιώτες θα πρέπει να παραδεχθούν ότι θα χάσουν απ' αυτή τη διαδικασία», μήνυμα που διακινήθηκε και από τον προσωπικό λογαριασμό του πρωθυπουργού στο twitter.

Στην ίδια συνέντευξη, επίσης, ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε, όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα, πώς στην περίπτωση που οι ομολογιούχοι δεν συμφωνήσουν δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθούν οι ρήτρες συλλογικής ευθύνης (CACS).

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos