Η Ν.Δ. περιφρουρεί την ατομική ιδιοκτησία, κόντρα στο άρθρο 14 του Π.Δ. για τις χρήσεις γης

28 Ιανουαρίου 2012 15:10

«Με το από 10.01.2012 δελτίο τύπου που εξέδωσα, ενημέρωσα πρώτος τους Δημάρχους, τα Δημοτικά Συμβούλια

και τους συμπολίτες μου στο Νομό μας, ότι οι μεθοδεύσεις του υπουργού κ. Σηφουνάκη όπως αυτές αποτυπώνονται στο άρθρο 14 του Π.Δ. για τις χρήσεις γης, βρίσκουν ολόκληρη τη Ν.Δ. αντίθετη.

Επειδή, από τότε μέχρι σήμερα εντάθηκαν δικαιολογημένα οι ανησυχίες των κατοίκων του Νομού μας, καθώς και οι διαμαρτυρίες όλων των Δήμων και Δημοτικών Συμβουλίων των νησιών μας.

Επειδή, την ίδια στιγμή, με καθησυχαστικές ανακοινώσεις στον τοπικό τύπο παρατηρείται μια προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της εν λόγω κατάστασης.

Επειδή, προωθείται σκόπιμα από κάποιους –ευτυχώς πολύ λίγους- με λεονταρισμούς η ταύτιση της Ν.Δ. με αυτές τις απόψεις, λόγω της στήριξης που παρέχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου, με στόχο να παραπλανήσουν και να αλλοιώσουν την αλήθεια ξεκαθαρίζω ότι:

• Ο κ. Σηφουνάκης, παρότι υπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου δεν έπαψε ποτέ να είναι στέλεχος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς, εκφράζει απόψεις προσωπικές ή του πολιτικού του φορέα.

• Όσοι προσπαθούν σήμερα να πείσουν ότι με «δικές τους ενέργειες» θα επιλυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα, όχι μόνο δεν πείθουν αλλά αντίθετα επιδιώκουν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.

• Η Ν.Δ. δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει στις ακραίες, αυθαίρετες και πρόχειρες λογικές που προωθεί ο υπουργός.

Συμπέρασμα, εγγυητής για την αποτροπή τέτοιων μεθοδεύσεων είναι μόνο η Ν.Δ. και κανένας άλλος».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos