Παραγωγικοί φορείς πριν την συνάντηση με Τσίπρα: «Να υλοποιήσει όσα θα πει, όχι όπως τα περσινά... »

26 Αυγούστου 2017 12:14

Το πρωί του Σαββάτου έφτασε στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος των Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος κ. Σαββάκης, ο Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης του οικονομικού επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αντωνάκης. Ο κ. Αντωνάκης σε μια σύντομη δήλωση που έκανε είπε ότι θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό την προστασία του κλάδου, να μην φεύγουν οι νέοι οικονομολόγοι στο εξωτερικό, καθώς και να προστατεύονται οι ελεγκτές που κάνουν κάθε μέρα την δουλειά τους έξω στον δρόμο.

Στο ΥΜΑΘ είναι επίσης ο Μιχάλης Ζορπίδης, πρόεδρος του επαγγελματικού .«Αυτό που θέλουμε από τον κ. Τσίπρα είναι να υλοποιήσει αυτά τα οποία θα πει στην έκθεση. Γιατί πολλά από αυτά που είπαν πέρυσι δεν υλοποιήθηκαν. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις οποίες εκπροσωπώ εγώ έχουν πολλά προβλήματα στην πόλη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζορπίδης πριν την συνάντηση με τον κ. Τσίπρα.

Στη συνάντηση συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, ο υφυπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης και η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Μαρία Κόλλια - Τσαρούχα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo AE, Κυριάκος Ποζρικίδης έφτασαν και αυτοί πριν από λίγη ώρα.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos