Πιθανή η μετάθεση της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ

23 Φεβρουαρίου 2012 21:59

Οργανωτικά και οικονομικά ζητήματα, απασχόλησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σύσκεψη που είχε το απόγευμα στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου με τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος, εν όψει της επικείμενης Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν και τα τεχνικά ζητήματα της Εθνικής Συνδιάσκεψης, καθώς και η προετοιμασία για την εκλογή νέου προέδρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ θα οδεύσει προς τις διαδικασίες που έχει αποφασίσει, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει.

Η Εθνική Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Μαρτίου, ενώ την δεύτερη ημέρα η συνδιάσκεψη μετατρέπεται σε Εθνικό Συμβούλιο, όπου θα υποβληθούν και θα ανακηρυχθούν υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Η εκλογή θα γίνει από τη βάση, στις 18 Μαρτίου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ προτάσσει, όπως έχει αποφασίσει, σε κάθε περίπτωση έναντι των εσωτερικών του διαδικασιών, τις όποιες εξελίξεις αφορούν την χώρα.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ενδέχεται η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ να πραγματοποιηθεί αργότερα από τις 3 και 4 Μαρτίου, δεδομένου ότι την 1η και 2α Μαρτίου πραγματοποιείται η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι αυτή η χρονική μετάθεση είναι πιθανή όχι μόνο λόγω της Συνόδου Κορυφής, αλλά και προκειμένου να υπάρξει περισσότερος χρόνος ώστε το ΠΑΣΟΚ να συζητήσει τα "κείμενα βάσης" για τον απολογισμό της κυβερνητικής θητείας του ΠΑΣΟΚ και τον καθορισμό των αξόνων του προγράμματος με το οποίο θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό.

Επίσης αυτά τα δύο κείμενα θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα συνεδριάσει την Τρίτη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos