Παραίτηση Μπεγλίτη από εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

08 Μαρτίου 2012 16:05

Παραιτήθηκε ο Π. Μπεγλίτης από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ και ανακοίνωσε τη στηρίξή του στον Ευ. Βενιζέλο.

Την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ο Πάνος Μπεγλίτης, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξή του στον Ευ. Βενιζέλο για την ηγεσία του Κινήματος.

Όως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, παρακάλεσε τον κ. Παπανδρέου να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του, ανέφερε ότι ο κ. Βενιζέλος είναι η μοναδική επιλογή, μολονότι, όπως είπε, εκτιμά ιδιαιτέρως τον Χρ. Παπουτσή.

«Έχω ζητήσει ήδη από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αποδεσμευτώ από τις θεσμικές μου ευθύνες γιατί θεωρώ ότι σ' αυτή τη συγκυρία και ενόψει εσωκομματικών διαδικασιών δεν θα ήταν πολιτικά και προσωπικά ηθικό για μένα να παίζω ένα ρόλο επιτήδειου ουδέτερου», είπε, προσθέτοντας ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην εσωκομματική διαδικασία με βάση την προσωπική και πολιτική αντίληψη που έχει για τις υποψηφιότητες.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας και βουλευτής Κορινθίας καυτηρίασε τους συναδέλφους του που καταθέτουν ιδεολογικές πλατφόρμες, οι οποίοι, όπως είπε, επιχειρούν να διαπραγματευθούν την προσωπική τους κομματική επιβίωση. «Οι περισσότερες από αυτές τις προτάσεις κινούνται μεταξύ ενδιαφέροντος και αφόρητων κοινοτοπιών», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Το ΠΑΣΟΚ θα έχει τύχη εάν πει την αλήθεια και αν πάει στις εκλογές με ενότητα και πρόγραμμα με βάση τις ανάγκες της χώρας», σημείωσε..

www.kathimerini.gr 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos