Τη Μ. Εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία των εκλογών

02 Απριλίου 2012 18:30

Συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, διαβεβαιώνοντας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει πριν και μετά τις εκλογές, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για χαλάρωση, αλλά ούτε και για υπερβολές.

«Δε θα πρέπει να δημιουργηθεί η αίσθηση στον κόσμο ότι τα δύσκολα πέρασαν» ανέφερε ο κ. Καψής, ενώ υπογράμμισε ότι καμία τροπολογία δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή εάν δεν εγκριθεί πρώτα από το πρωθυπουργικό γραφείο, «ώστε να μην παρατηρηθεί το φαινόμενο της βιομηχανίας τροπολογιών».

Όσον αφορά στο θέμα της μετανάστευσης, ο κ. Καψής είπε ότι το θέμα δεν πρόκειται να λυθεί μέχρι τις εκλογές, ενώ απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους που αντιδρούν στα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών «να μην βλέπουν τους λαθρομετανάστες ως πυρηνικές βόμβες».

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos