Διαμαντοπούλου: «Τον Ιούνιο η πρώτη κίνηση για ρευστότητα στην αγορά»

19 Απριλίου 2012 17:54

Δηλώσεις της υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Φλας».

«Τον Ιούνιο εκτός από τα μέτρα θα υπάρξει και η πρώτη κίνηση για ρευστότητα στην αγορά. Τότε θα αρχίσει η αντίστροφη πορεία για την ανάπτυξη, θα πέσει χρήμα στην αγορά -στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις- από τα προγράμματα που έχουμε υπογράψει με την ΕΤΕπ» .

Aυτό ανέφερε η υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Φλας» και σχολίασε ότι μέσα από την επιχειρηματικότητα θα υπάρξουν ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας.

«Με την ολοκλήρωση της ανακεφαλαίωσης των τραπεζών θα πέσουν στην αγορά χρήματα και για κεφάλαιο κίνησης σε όλες τις επιχειρήσεις. Θα υπάρξει ρευστότητα στην αγορά από χρήματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να αποδεσμευτούν, λόγω και του PSΙ και του συνολικότερου ρίσκου της χώρας» είπε η υπουργός και υπενθύμισε ότι ανακοινώθηκε χθες, η αύξηση του ποσού χρηματοδότησης, από τις 200.000 ευρώ σε 500.000 ευρώ, για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις που ασφαλίζονται στο πρόγραμμα «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ- ΟΑΕΠ» .

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos