Επιστρέφει στη Ν.Δ η Ντόρα Μπακογιάννη

16 Μαϊος 2012 17:15

Έκλεισε η Ντόρα Μπακογιάννη με τη Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με καθόλα αξιόπιστες και ανεξάρτητες πηγές του matrix24.gr, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συμφώνησε

με τον Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψει στη ΝΔ και να ενταχθεί, ενόψει των εκλογών του Ιουνίου, στις λίστες της Συγγρού.

Πιθανότατα, η Ντόρα Μπακογιάννη θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Η επιστροφή της κ. Μπακογιάννη γίνεται στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Αντώνη Σαμαρά για σύμπυξη μετώπου των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, προκειμένου η χώρα να παραμείνει στο ευρώ και να ανταποκριθεί στις διεθνείς υποχρεώσεις της αλλά και της ανάγκης να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.

Ως γνωστόν, η Ντόρα Μπακογιάννη τάχθηκε κι αυτή δημόσια υπέρ της σύμπτυξης του ευρωπαϊκού μετώπου και αυτό αποτελεί τη βάση επιστροφής της στη ΝΔ.

Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μάλλον, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στο δρόμο της επιστροφής προς τη ΝΔ φαίνεται πως βρίσκεται και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ δεν έχουν τελεσφορήσει οι επαφές για την επιστροφή του Στέφανου Μάνου.

Πηγή: matrix24.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos