Συνεχίζεται το κύμα φυγής στους Ανεξάρτητους Ελληνες

12 Δεκεμβρίου 2012 20:04

Την παραίτησή του προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο υπέβαλε πριν από λίγη ώρα ο γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Γιαννάκης. Σε επιστολή του προς

τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ο κ. Γιαννάκης σημειώνει μεταξύ άλλων, ότι «στο κόμμα δυστυχώς επικράτησε ο παρορμητισμός και η προχειρότητα».

Η παραίτησή του από μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων όπως σημειώνει «δεν αποτελεί παραίτηση και υποχώρηση από τις αρχές και τις θέσεις μου».

Ο κ. Γιαννάκης καταλήγει λέγοντας ότι θα είναι δίπλα σε όλους αυτούς με τους οποίους τον συνδέουν κοινοί αγώνες από το παρελθόν και οι αγωνίες για το μέλλον του τόπου.

Αύριο στις 13:00 συγκαλείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Καμμένος: Εκλιπαρούν τον Σαμαρά

«Οι μάσκες έπεσαν. Οι δήθεν "διαφωνούντες" και αποχωρούντες, δια στόματος Δ. Σταμάτη, εκλιπαρούν για την μεγαλοψυχία και τη μεγαλοσύνη του Αντώνη Σαμαρά και φαντασιώνονται τον μύθο της νέας κεντροδεξιάς, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους προθέσεις» αναφέρεται σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην οποία προτίθεται σημερινή φράση του παραιτηθέντος χθες στελέχους του κόμματος Δημήτρη Σταμάτη ότι «είναι η ώρα να αποδείξει μεγαλοψυχία και μεγαλοσύνη ο πρωθυπουργός».

«Ξέχασαν όμως ότι ο ελληνικός λαός έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια "μεγαλοψυχίας" και δεν καταλαβαίνουν πως η κατοχή του μνημονίου έχει σαφή ημερομηνία λήξης. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνομιλούν και κρίνονται μόνο από τον Ελληνικό λαό και όχι από τους εργολάβους νέων τειχών διχασμού, με φθαρμένες ταμπέλες μετεμφυλιακού χαρακτήρα» επισημαίνεται, στην ανακοίνωση του κόμματος.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos