Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πράξη τη δέσμευσή του: Το Κόμμα ανήκει στα μέλη του

23 Απριλίου 2018 13:09

«Οι διαδικασίες για τις εσωκομματικές εκλογές προχωράνε και στις 13 Μαΐου, τα μέλη μας θα εκλέξουν τα στελέχη μας σε τοπικό επίπεδο και τους συνέδρους για το 12 Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης στη Συνεδρίαση Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, σήμερα Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στους Νομούς Λάρισας και Μαγνησίας.

«Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι έχουμε πολλές νέες εγγραφές μελών και 100 χιλιάδες ανανεώσεις για να μπορούν να συμμετέχουν τα μέλη του κόμματος στις διαδικασίες. Είμαστε ένα κόμμα ανοιχτό στους πολίτες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πράξη τη δέσμευσή του: Το Κόμμα ανήκει στα μέλη του. Την ίδια ώρα που μιλάμε για δημοκρατικές διαδικασίες, πείτε μου ποιο κόμμα σήμερα έχει εμπιστευθεί τα μέλη του και έχει κάνει ανοιχτές δημοκρατικές αρχαιρεσίες, με καταστατική συνέπεια, παντού;»

Ο Γραμματέας της ΝΔ ανέφερε: «Το 12ο Συνέδριό μας προγραμματίζεται το Δεκέμβριο του 2018. Θα είναι ένα συνέδριο διαλόγου, αλήθειας και υπευθυνότητας. Ανοιχτό, συμμετοχικό και δημοκρατικό. Το πετύχαμε στα δύο προηγούμενα συνέδρια που κάναμε και βέβαια, θα τολμήσω μια πρόβλεψη: το επόμενο συνέδριο μας θα γίνει στην Ελλάδα της «νέας εποχής». Όχι στην Ελλάδα της μελαγχολίας, της κατάθλιψης και της μιζέριας που έχει απλωθεί πάνω της. Στην Ελλάδα της πραγματικής Ελπίδας, της πραγματικής Δημιουργίας, της πραγματικής Δημοκρατίας.»

Αναφερόμενος στις αλλαγές στη δομή και λειτουργία του Κόμματος ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι: «Οι πολίτες με την εντολή το 2016 προς τη νέα ηγεσία ζήτησαν από τη ΝΔ να «αλλάξει» και το κάναμε πράξη. Βέβαια εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Σε θεσμικό επίπεδο, έχουμε ήδη διοργανώσει με επιτυχία δύο συνέδρια και προχωράμε στο 12ο Συνέδριό μας. Έχουμε νέο καταστατικό του Κόμματος και νέους Κανονισμούς της Πολιτικής Επιτροπής και Περιφερειακών Οργανώσεων του Κόμματος. Έχουμε νοικοκυρέψει τα οικονομικά μας. Και παράλληλα, ένας αέρας δημιουργικής ανανέωσης «φύσηξε» στο κόμμα μας με το Μητρώο Στελεχών. Η ΝΔ είναι πια παντού. Είμαστε παντού. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos