×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

ΕΛ.ΑΣ: Ερευνα για το όπλο του χρυσαυγίτη βουλευτή

03 Μαϊος 2013 10:56

Καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής επέδειξε όπλο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου που σημειώθηκε το πρωί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στο κτίριο όπου

στεγάζονται κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, στο σταθμό Λαρίσης, εξετάζονται από την Ελληνική Αστυνομία.

ΕΛ.ΑΣ: Ερευνα για το όπλο του χρυσαυγίτη βουλευτή

Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος όταν μέλη της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να μοιράσουν τρόφιμα σε Έλληνες αλλά και αυτά που ακολούθησαν στο σταθμό Λαρίσης, η ΓΑΔΑ αναφέρει, σε ανακοίνωσή της ότι σχηματίζεται ήδη δικογραφία.

«Μετά τη χθεσινή απόφαση του Δήμου Αθηναίων να μην διαθέσει χώρο της πλατείας Συντάγματος για εκδήλωση πολιτικού κόμματος, σήμερα το πρωί αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν την πραγματοποίηση της. Για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος των υπαιτίων».

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τα γεγονότα της οδού Φιλαδελφείας, η ΓΑΔΑ σημειώνει:

«Ώρα 10.40 στην οδό Φιλαδελφείας αστυνομική ομάδα απώθησε ομάδα ατόμων συγκεκριμένου πολιτικού χώρου που κινήθηκε προς το κτίριο όπου στεγάζεται υπηρεσία του Δήμου, την οποία εκείνη την ώρα επισκέπτετο ο Δήμαρχος Αθηναίων. Παράλληλα, βουλευτής της Χρυσής Αυγής εισήλθε στο κτίριο και κινήθηκε απειλητικά κατά του Δημάρχου. Απομακρύνθηκε από αστυνομικούς της προσωπικής ασφάλειας του Δημάρχου. Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία στο πλαίσιο της οποίας εξετάζονται καταγγελίες για απειλητική κίνηση-επίδειξη όπλου από τον βουλευτή».

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos