Απάντηση Μπιζά σε Μαχαιρίδη, Σπύρου, Ανανία, Κουνάκη: Της γελοιοποίησης από πλευράς τους των θεσμών, ουκ έστιν τέλος...

13 Μαϊος 2018 16:29

Απάντηση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κωνσταντίνου Μπιζά, στην κοινή επιστολή των Γιάννη Μαχαιρίδη, Μπενέτου Σπύρου, Παναγιώτη Κουνάκη και Άγγελου Ανανία, με την οποία γνωστοποιούν την απόφασή τους να μην παραστούν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα στη Σύρο:

Αντιστέκομαι στον πειρασμό να σχολιάσω τη σύμπραξη των ετερόκλητων πολιτικών δυνάμεων που υπογράφουν την επιστολή.
Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν όλοι αυτοί που προσπαθούν να καλύψουν τις σκοπιμότητες τους, πίσω από φλύαρα, δήθεν πολιτικά κείμενα.

Μετά την αποστολή της πρόσκλησης για συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 στην Σύρο, δέχθηκα τηλεφώνημα από τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, ο οποίος ζήτησε η συνεδρίαση να γίνει με τηλεδιάσκεψη ή συγχρόνως με το επικείμενο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Σύρο, αφού όπως μου περιέγραψε, κάποιοι συνεργάτες αδυνατούν να ταξιδέψουν στη Σύρο.

Ταυτόχρονα έλαβα ηλεκτρονικό μήνυμα από τον σύμβουλο Παναγιώτη Κουνάκη με το οποίο μου κάνει γνωστό ότι επαγγελματικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να παραβρεθεί στην συνεδρίαση.

Σήμερα, από τα ίδια πρόσωπα έλαβα επιστολή, που δημοσιοποιήθηκε και στα ΜΜΕ, στην οποία κάνουν λόγο για πολιτικούς λόγους που τους οδηγούν στην απόφαση να μην παραβρεθούν και κατηγορούν την Περιφερειακή Αρχή για την "σύγκληση" του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Πότε τον πειράζει και πότε όχι τον Γιάννη Μαχαιρίδη η τηλεδιάσκεψη ;
Από πότε οι επαγγελματικοί λόγοι του Παναγιώτη Κουνάκη είναι και πολιτικοί;

Λυπάμαι για αυτές τις συμπεριφορές που δείχνουν απόλυτη περιφρόνηση στην ευθύνη και την σοβαρότητα.

Της γελοιοποίησης από πλευράς τους των θεσμών που εκπροσωπούν, ουκ έστιν τέλος...

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos