Παπούλιας: Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο

05 Μαϊος 2013 21:09

«Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο», διαμηνύει από την ελληνοαλβανική μεθόριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας

«Είναι μεγάλη ημέρα σήμερα με ένα σημαντικό μήνυμα. Ο Ιησούς Χριστός κατέβηκε, λοιδορήθηκε, βασανίστηκε, σταυρώθηκε για να σώσει τον άνθρωπο, να σώσει όλους εμάς.

Και το μήνυμα είναι για εμάς, αυτή τη στιγμή να δείξουμε την υπομονή, το θάρρος και την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουμε τα δικά πάθη. Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλους».

Αυτό το μήνυμα έστειλε από το στρατιωτικό φυλάκιο, του ακριτικού χωριού Δριμάδες, Πωγωνίου, στη ελληνο-αλβανική μεθόριο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Κατά την αναχώρησή του, δήλωσε προς τους δημοσιόγράφους: «Ζήσατε και ζήσαμε ωραίες στιγμές εδώ, στην ακριτική Ελλάδα, σε μια άλλη Ελλάδα, σε μια Ελλάδα που πάσχει, που μοχθεί, που ελπίζει. Αυτήν την Ελλάδα δεν έχουμε δικαίωμα να τη διαψεύσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε αυτή τη σκληρή μάχη. Ήταν σήμερα στιγμές ανεπανάληπτες, τις ζήσατε και εσείς πιστεύω.»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφθασε στο χωριό Δρυμάδες, στις 12 και μισή μετά το μεσημέρι, όπου τον υποδέχθηκαν αξιωματικοί, στρατιώτες και οι λιγοστοί κάτοικοι της ακριτικής περιοχής.

Αφού αντάλλαξε με όλους ευχές, συνέφαγε με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες της μονάδας και μοίρασε δώρα στους οκτώ στρατεύσιμους του φυλακίου των συνόρων.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos