×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σαμαράς: Βοηθήστε όλοι για την καλή εικόνα της Ελλάδας

14 Μαϊος 2013 14:15

Έκκληση σε κάθε επαγγελματία και κάθε πολίτη να βοηθήσει για την καλή εικόνα της Ελλάδας, κατά την τουριστική περίοδο, απηύθυνε ο πρωθυπουργός ,Αντώνης Σαμαράς, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για τον τουρισμό.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως φέτος θα έχουμε 17 εκατ. τουρίστες, κάτι που, όπως είπε, είναι ψήφος εμπιστοσύνης για τη χώρα, ρευστότητα και χρήμα για την αγορά, καθώς και καινούργιες υγιείς θέσεις εργασίας.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε παράλληλα ότι η εικόνα της χώρας δεν είναι μόνο ευθύνη της Πολιτείας και τόνισε πως για να έχουμε και του χρόνου τόσους και ακόμα περισσότερους τουρίστες, θα πρέπει να προσέξουμε την ποιότητα των υπηρεσιών και των ελληνικών προϊόντων, τις τιμές, την ασφάλεια των επισκεπτών και την καθαριότητα στις πόλεις και τις παραλίες.

«Παρακαλώ όλους τους Έλληνες επαγγελματίες, την τοπική Αυτοδιοίκηση, κάθε Έλληνα, να βοηθήσουν για το καλό της πατρίδας, ώστε να ακτινοβολήσουμε σε όλους τους ξένους τον καλύτερο εαυτό μας. Να αναγνωριστεί η Ελλάδα ως ομορφιά, ποιότητα, πολιτισμός, ευγένεια, φιλοξενία», επισήμανε ο κ. Σαμαράς, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτό το σχέδιο.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos