Δράσεις καθαρισμού παραλιών από το Δήμο Μυκόνου

06 Ιουνίου 2018 16:22

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Μυκόνου σε συνεργασία με την All For Blue της κ. Κατερίνας Τοπούζογλου και στα πλαίσια του σχεδίου δράσης που υλοποιούν από κοινού, πραγματοποιήθηκε υποθαλάσσιος καθαρισμός στην παραλία του Αγίου Χαραλάμπη.

Μάλιστα, μεταξύ των άλλων αντικειμένων που περισυλλέγησαν, ήταν και ένα μηχανάκι, προς έκπληξη των λουομένων και των συμμετεχόντων στη δράση καθαρισμού του βυθού.
Στη δράση συμμετείχε και η έκτη τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου, οι μαθητές του οποίου συνέδραμαν καθοριστικά στον καθαρισμό της ακτής του Αγίου Χαραλάμπη.

Αντίστοιχες «εντυπωσιακές» εικόνες παρατηρήθηκαν και μετά τον περσινό καθαρισμό της παραλίας και του βυθού της Φτελιάς από την All For Blue σε συνεργασία με το Δήμο Μυκόνου, γεγονός που επιβεβαιώνει τη μεγάλη σημασία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, που πλέον έχει γίνει συνείδηση στο μυαλό των Μυκονιατών.

 

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos