×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σε Μαδρίτη και Λουξεμβούργο ο Γιάννης Βρούτσης

18 Ιουνίου 2013 14:32

Στη Μαδρίτη θα μεταβεί σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης,

προκειμένου να συμμετάσχει στη συνάντηση των υπουργών Εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 και εν συνεχεία στο Συμβούλιο Απασχόλησης της Ε.Ε στο Λουξεμβούργο στις 20-21 Ιουνίου 2013.

Η συνάντηση της Μαδρίτης πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της «Στρογγυλής Τραπέζης για την προώθηση της απασχόλησης των νέων στην Ευρώπη» η οποία οργανώνεται από την Καγκελάριο της Γερμανίας A. Merkel, στο Βερολίνο στις 3 Ιουλίου 2013 και στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι υπουργοί Εργασίας της Ε.Ε.

Η «Στρογγυλή Τράπεζα» του Βερολίνου σηματοδοτεί μια πανευρωπαϊκή κινητοποίηση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος της ανεργίας των νέων, ιδιαίτερα στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου, μέσω της διεύρυνσης των χρηματοδοτικών εργαλείων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και της αναζήτησης αποτελεσματικών τρόπων εφαρμογής της πρωτοβουλίας «Εγγυήσεις για τους Νέους» (Youth Guarantee).

Τόσο στη συνάντηση της Μαδρίτης, όσο, κυρίως, σ' αυτή του Βερολίνου στις 3 Ιουλίου, ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης θα αναδείξει τις επιπτώσεις της πρωτοφανούς ύφεσης τα πέντε τελευταία χρόνια στην απασχόληση των νέων στην Ελλάδα, προτείνοντας, παράλληλα, την υλοποίηση εκτεταμένων παρεμβάσεων που θα δίνουν κίνητρα στις επιχειρήσεις για την πρόσληψη άνεργων νέων και τη δημιουργία νέων, πρόσθετων θέσεων εργασίας, ιδίως δε σε εξωστρεφείς, καινοτόμους και παραγωγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos