×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Τσίπρας: Δεν την βλέπω καλά την τρόικα φέτος

11 Σεπτεμβρίου 2013 12:46

Η εκτίμηση ότι η τρόικα φέτος δεν θα... καλοπεράσει φέτος ήταν το κεντρικό μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα προς τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, στον αγιασμό του οποίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκε.

Τσίπρας: Δεν την βλέπω καλά την τρόικα φέτος

Το εν λόγω σχολείο επελέγη από το επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το σκεπτικό ότι περιλαμβάνεται μεταξύ εκείνων στα οποία εφαρμόζεται το πρόγραμμα της διαθεσιμότητας.

Μιλώντας προς τους μαθητές ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η αλληλεγγύη να είναι το πρώτο μάθημα που θα πρέπει να διδαχθούν επισημαίνοντας ότι ακόμη και σε συνθήκες υποδούλωσης τα σχολεία λειτούργησαν.

«Δεν την βλέπω καλά την τρόικα φέτος», είπε σε άλλο σημείο ο κ. Τσίπρας που δεσμεύθηκε ότι την επόμενη χρονιά όλοι οι καθηγητές που βγήκαν σε διαθεσιμότητα θα έχουν επιστρέψει στις θέσεις τους: «Θα γυρίσουμε πίσω τους 20 καθηγητές σας που τούς έβγαλαν σε διαθεσιμότητα», είπε χαρακτηριστικά.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos