Ανασχηματισμός: Ο κύβος ερρίφθη - Αυτή είναι η ημερομηνία

13 Αυγούστου 2018 12:08

Ανασχηματισμός και έξοδος από τα μνημόνια: Γράφει και σβήνει ονόματα ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να σχηματίσει τη νέα εκλογική κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες 


Σε… αναμμένα κάρβουνα οι σημερινοί υπουργοί – Ποιοι είναι με το ένα πόδι εκτός και ποιοι ράβουν από τώρα κοστούμια – Έτοιμος για ριζικές αλλαγές σε κυβέρνηση και κόμμα ο πρωθυπουργός – Ουδείς αμετακίνητος - Δεν έχει καμία διάθεση «ισορροπιών» ο Αλέξης Τσίπρας - Από 20 έως 21 Αυγούστου η έξοδος, 23 με 25 Αυγούστου ο ανασχηματισμός.

Αποφασισμένος να «σβήσει τις φωτιές» που άναψαν στην κυβέρνηση οι λανθασμένοι χειρισμοί στη διαχείριση της τραγωδίας στην ανατολική Αττική είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή πήρε πάνω του την πολιτική ευθύνη, καλύπτοντας ουσιαστικά τους υπουργούς του και τον κρατικό μηχανισμό, παρά την κατακραυγή από τους ισχυρισμούς τους ότι τα έκαναν όλα σωστά.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι εκνευρισμένος με τη στάση και τους χειρισμούς τους, τόσο την ώρα της κρίσης όσο και στη συνέχεια με την επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης.

Η επιχείρηση «αλλαγή κλίματος» που ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει και συνέχεια.

Οι πληροφορίες για το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθήσει ο πρωθυπουργός είναι προς το παρόν συγκεχυμένες.

www.newsbomb.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos