×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ο νεοναζισμός κίνδυνος για τον πολιτισμό

04 Οκτωβρίου 2013 10:06

Την ανησυχία του για την εξάπλωση του νεοναζιστικού φαινομένου και ιδιαίτερα της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί «έναν κοινό κίνδυνο απέναντι στον ευρωπαϊκό πολιτισμό».

Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, αφού τόνισε ότι οι ναζί είναι και θα παραμείνουν ναζί, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει χώρος για τους ανθρώπους αυτούς σε μια δημοκρατική κοινωνία.

«Γι' αυτό και καλούνται όλοι οι δημοκράτες να κινητοποιηθούν και να κινητοποιήσουν κάθε δύναμη που διαθέτουν κατά αυτών των ανθρώπων, που περιφρονούν όλες τις αξίες», σημείωσε. Στο πλαίσιο αυτό, ο Α. Τσίπρας χαιρέτισε την πρωτοβουλία της Ευρωβουλής να συζητηθεί από την Ολομέλεια του Σώματος η επικίνδυνη αύξηση του ακροδεξιού εξτρεμισμού στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα της οικονομίας κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν τα αδιέξοδα της λιτότητας στην Ευρώπη, όπου ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι πρέπει να διορθωθεί και μάλιστα ριζικά η εφαρμοζόμενη πολιτική στην Ελλάδα.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos