Τα απίστευτα και όμως αληθινά των σημερινών εκλογών

18 Μαϊος 2014 20:12

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα στη σημερινή εκλογική διαδικασία που γενικώς εξελίσσεται ομαλά, αν και σε πολλά εκλογικά τμήματα ανά

την επικράτεια χρειάστηκε είτε ο ορισμός αναπληρωματικών μελών εφορευτικών επιτροπών, είτε μικρή καθυστέρηση λόγω εργασιών ή μη εμφάνισης δικαστικών αντιπροσώπων.

Τα απίστευτα και όμως αληθινά των σημερινών εκλογών

Σε εκλογικό κέντρο της Έδεσσας δεν εμφανίστηκε κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής και έτσι επιστρατεύτηκε περιπολικό της αστυνομίας προκειμένου να μεταφέρει τα αναπληρωματικά μέλη από τα σπίτια τους για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Στο δήμο Σερρών ένας υποψήφιος έγραψε το όνομά του λάθος στα ψηφοδέλτια, με αποτέλεσμα αυτά να καταστούν άκυρα. Συγκεκριμένα αντί να γράψει πρώτα το επίθετο όπως προβλέπεται έγραψε πρώτα το όνομα.

Στη Θεσσαλονίκη, σε εκλογικό κέντρο της οδού Κριεζώτου διεξάγονταν οικοδομικές εργασίες και έτσι χρειάστηκε να δοθούν οδηγίες από τον αντιπεριφερειάρχη προκειμένου οι εκλογείς να ψηφίσουν σε άλλο συγκρότημα.

Σε εκλογικά τμήματα στην Ξάνθη, την Ηλεία και την Πάτρα υπήρχαν μικροκαθυστερήσεις λόγω μη προσέλευσης της εφορευτικής επιτροπής ενώ στην Κρήτη δεν εμφανίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι σε δυο εκλογικά κέντρα στα Χανιά και το Ηράκλειο με την διαδικασία να ξεκινάει μετά τον ορισμό αναπληρωτών.

Στη Νεάπολη Συκεών έλειπαν σφραγίδες από εκλογικά κέντρα, ενώ ήδη νίκησαν χωρίς αντίπαλο οι δήμαρχοι Τήλου, Λειψών, Αγράφων και Σφακίων.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos