×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Βενιζέλος: Απέτυχε η λογική δημοψηφίσματος του ΣΥΡΙΖΑ

12 Ιουλίου 2014 12:41

Επίθεση στην αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Βενιζέλος: Απέτυχε η λογική δημοψηφίσματος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι απέτυχε η λογική δημοψηφίσματος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε λόγο για τεχνητές εντάσεις, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η τεχνητή ένταση είναι ένα ποδήλατο που πρέπει να κάνεις συνεχώς πεντάλ για να το κρατήσεις όρθιο».

Εκανε επίσης λόγο για προσπάθεια δημιουργίας ενός μετώπου ώστε να καταστεί αδύνατη η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μπει η χώρα σε μία μακρά προεκλογική περίοδο, ενώ άφησε αιχμές για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφερόμενος στην Αργεντινή.

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ.Βενιζέλος αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα υπογραμμίζοντας ότι «ο λαός εκφράστηκε και αντιλαμβανόμαστε το μήνυμα που έστειλε». Συμπλήρωσε, δε, ότι μέσα από όλα αυτά «το ΠΑΣΟΚ, η Ελιά άντεξαν και ο διάλογος για την κεντροαριστερά ξεκίνησε».

Ακόμη, τόνισε ότι το ποσοστό του 8% «δεν είνει ούτε επαρκές ούτε ικανοποιητικό, αλλά διόλου ευκαταφρόνητο, καθώς διαφύλαξε την προοδευτική σταθερότητα, τις θυσίες πολιτών και την πορεία ασφαλούς εξόδου της χώρας από την κρίση. Αυτή η επίδοση άνοιξε το διάλογο για την Κεντροαριστερά».

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos