Ο Καλλιόπη Μαριάκη – Πόλου, από την Αστυπάλαια, υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο

01 Απριλίου 2019 11:56

 Την υποψηφιότητα της Καλλιόπης Μαριάκη – Πόλου, δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, αναφέρει:

“Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου στις περιφερειακές εκλογές διότι τα τελευταία 5 χρόνια χάρη στην εργατικότητα του, τις στοχευμένες ενέργειες και το ενδιαφέρον του, τα νησιά μας έχουν εκτοξευθεί αναπτυξιακά σε όλους τους τομείς . Η αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με τις προοδευτικές ιδέες του, χωρίς διαχωρισμούς, απέδειξαν ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
Πιστεύω ότι στην προσπάθεια αυτή μπορώ να συμβάλω σαν άνθρωπος που δραστηριοποιούμαι σε δύο μικρά νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την Αστυπάλαια και την Αμοργό, μεταφέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, .προτείνοντας τις απαιτούμενες λύσεις για το συμφέρον όλων των κατοίκων των νησιών μας”

Βιογραφικό

Η Καλλιόπη Μαριάκη – Πόλου γεννήθηκε το 1975 στην Αστυπάλαια, όπου και διαμένει.
Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά, 12 και 21 χρόνων .
Είναι διπλωματούχος απόφοιτος Proficiency Cambridge.
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά εδώ και 20 χρόνια στον τομέα του εμπορίου και συγκεκριμένα διατηρεί στην Αστυπάλαια αλλά και στην Αμοργό καταστήματα εμπορίας της ευρέως γνωστής επωνυμίας Porcelana.
Παράλληλα, έχοντας ήδη πρακτορείο εταιρείας ταχυμεταφορών ( Γενική Ταχυδρομική ) στην Αστυπάλαια επεκτάθηκε και στην Αμοργό .

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos