Σαμαράς: Διαπραγματευόμαστε συνετή έξοδο στην κανονικότητα

23 Οκτώβριος 2014 17:32

«Μια συνετή έξοδο στην κανονικότητα» διαπραγματεύεται η ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής, στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, ο Έλληνας πρωθυπουργός σημείωσε: «Διαπραγματευόμαστε στενά με τους δανειστές μας την επόμενη μέρα μετά το τέλος του προγράμματος, για μία συνετή έξοδο στην κανονικότητα».

Αμέσως μετά την άφιξή του στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής, ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τη συνάντηση έκανε γνωστή η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη προσθέτοντας πως μετά ο πρωθυπουργός μετέβη στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και επισκέφτηκε τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει στο δωμάτιό του από το νοσοκομείο.

Κατά τη συνάντηση των δύο ηγετών, ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να τον εκπροσωπήσει κατά τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κάτι που ο Έλληνας πρωθυπουργός αποδέχτηκε ευχαρίστως.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos