Συνεδριάζουν οι ΑΝΕΛ: Στην ατζέντα η στάση του κόμματος για τις εθνικές εκλογές

09 Ιουνίου 2019 11:47

Πολλά στελέχη σημειώνουν ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι τέτοιο που δεν δίνει ελπίδες για μια αξιοπρεπή εμφάνιση στις εκλογές


Υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, με το κόμμα να θέτει την Κυριακή επί τάπητος τη στάση που θα κρατήσει ενόψει των πρόωρων βουλευτικών εκλογών.

Έπειτα από το απογοητευτικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε «μπαράζ» εισηγήσεων να μη συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Παρά το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες διακινήθηκαν πληροφορίες πως το κόμμα έχει αποφασίσει να μην κατέβει στις εκλογές, η απόφαση δεν είναι ειλημμένη.

Ωστόσο, πολλά στελέχη σημειώνουν ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι τέτοιο που δεν δίνει ελπίδες για μια αξιοπρεπή εμφάνιση στις εθνικές εκλογές. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις εκλογές του 2014 είχαν συγκεντρώσει ποσοστό 3,46% ενώ στις κάλπες της 26ης Μαΐου μόλις 0,8%

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos