Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Έτσι θα ονομάζεται το κόμμα που ιδρύει

24 Νοεμβρίου 2019 14:52

Αναφορικά με την ιδεολογική τοποθέτηση του κόμματος, η πρώην βουλευτής σημείωσε ότι θα πρόκειται για κόμμα του Κέντρου που δεν θα έχει «χρώμα»


Ηπρώην βουλετυής της Ένωσης Κεντρώων και του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε πως θα ιδρύσει κόμμα και μάλιστα ανακοίνωσε και το όνομα αυτού.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, η κυρία Μεγαλοοικονόμου δήλωσε πως το κόμμα της θα ονομάζεται ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ., από τις λέξεις: Λυσιστράτη, Ισότητα, Λάμπιτω.

«Λυσιστράτη, η Αθηναϊκή δημοκρατική, Ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις και η Λαμπιτώ που είναι η Σπαρτιάτισσα ολιγαρχική», εξήγησε η κ. Μεγαλοοικονόμου.

Αναφορικά με την ιδεολογική τοποθέτηση του κόμματος, η πρώην βουλευτής σημείωσε ότι θα πρόκειται για κόμμα του Κέντρου που δεν θα έχει «χρώμα» και θα απευθύνεται κυρίως στις γυναίκες και τις ευάλωτες ομάδες.

«Λέει το Σύνταγμα, θα έχουμε μια ποσόστωση και δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να έχουμε 60% άνδρες και 40% γυναίκες. Εγώ θα το αντιστρέψω. Θα βάλω στο κόμμα 60% γυναίκες και 40% άνδρες. Και άνδρες που θα έχουν την ευαισθησία να υποστηρίξουν τις γυναίκες», τόνισε.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos