Το απίστευτο βίντεο του καβγά Τζήμερου-Πρωτούλη: «Βρε κερατά, ξεφτίλα, ρεντίκολο, ναζί»

28 Νοεμβρίου 2019 19:32

Μια ημέρα μετά το επεισόδιο μεταξύ Θάνου Τζήμερου και Γιώργου Πρωτούλη στο περιφερειακό συμβούλιο, ανέβηκε στον λογαριασμό της παράταξης «Δημιουργία Ξανά» το βίντεο με τον άγριο καυγά ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Θάνος Τζήμερος χαρακτήρισε τον Γιάννη Πρωτούλη «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο». Ο κ. Πρωτούλης απάντησε στους χαρακτηρισμούς και αποκάλεσε τον Θάνο Τζήμερο «ναζί και φασίστα», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Ο Γ. Πρωτούλης όσο περνούσε η ώρα τόσο «φόρτωνε» και συνέχισε την λεκτική επίθεση κατά του κ. Τζήμερου. «Πες ρε κερατά τη διαδρομή σου. Ξεφτίλα. Σε κάνω ρεντίκολο. Δεν θα έχεις πού να κρυφτείς βρε ξεφτίλα» είπε μεταξύ άλλων. Οταν δε διαπίστωσε ότι τραβούσαν το επεισόδιο με το κινητό τους συνεργάτες του κ. Τζήμερου, απασφάλισε, πλησίασε στο έδρανο και φώναζε: «Αυτά που τραβάνε με το κινητό, να τα βγάλεις να τα δείξεις αν τολμάς βρε ξεφτίλα. Να τα βγάλεις να τα δείξεις». Σε εκείνη τη στιγμή έντασης ο κ. Πρωτούλης, φανερά εκνευρισμένος, έσπρωξε το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο κ. Τζήμερος με αποτέλεσμα να τον λερώσει. Τότε, ο Θάνος Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία και επέμεινε να προχωρήσει στη σύλληψη του κ. Πρωτούλη.
Δείτε το βίντεο με τον άγριο καβγά ανάμεσα σε Τζήμερο και Πρωτούλη

iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos