×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 - Psts.gr

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013 , στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης παραδοσιακών φορεσιών από τη μοναδική σε μέγεθος συλλογή του Θεάτρου « ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα ονόματα νέων διοικητών και αναπληρωτών, που τοποθετήθηκαν σε νοσοκομεία της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι διοικητές τοποθετήθηκαν σε Νοσοκομεία της επαρχίας, εν τούτοις, μέσα στη λίστα που δημοσιεύθηκε δεν περιλαμβάνεται ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 20:18

Συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Θήρας

Συνελήφθησαν δυο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Θήρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 20:15

Σύλληψη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου μια (1) αλλοδαπή που επιχείρησε να ταξιδέψει μ ε πλαστή ταυτότητα για Ιταλία. Επίσης σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση και εξύβριση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με γνώμονα την ανάπτυξη και αναβάθμιση κάθε μορφής συγκοινωνίας που ενισχύει το τουριστικό ρεύμα προς τα πέντε νησιά του Δήμου, ο Δήμαρχος Νάξου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε σημερινό δελτίο τύπου η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου παίρνει θέση στα «γεγονότα που έγιναν κατά την ξενάγηση στον οικισμό της Παροικίας».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ηταν ένα νικηφόρο πρόσωπο για την Ελλάδα, ίσως και το τελευταίο. Ηταν απόλυτη». Ετσι περιέγραψε ο Γιώργος Λιάνης τη Μελίνα Μερκούρη, στην οποία είναι αφιερωμένα τα φετινά, 25α Πρέσπεια, που θα γίνουν 23 και 24 Αυγούστου στη Φλώρινα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 11:01

Ομπάμα με Σαμαρά για την κρίση

Η οικονομία στην κορυφή της ατζέντας των συνομιλιών του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Θα συζητηθούν, επίσης, οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και η νέα θέση της Ελλάδας στον ενεργειακό χάρτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξηντάχρονος συνελήφθη χθες στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, στον παράδρομο της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, για απόπειρα εμπρησμού στο παρακείμενο δάσος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή συναρμολογείται από τον κάτοχό της με στόχο να «διδάξει» βασικές τεχνολογικές γνώσεις.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos