Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 - Psts.gr

Σας αναφέρω την επισυναπτόμενη επιστολή του Δ.Σ του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Οπλιτών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλη Υψηλάντη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελάτε να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά στο χώρο δεξιώσεων "Ακτή" του Σπύρου Βιώνη, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στις Λίμνες της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Συμβούλιο της Σχολικής Κοινότητας του Γυμνασίου Αρχιλόχου διακηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό ενσφραγίστων προσφορών για την εκμίσθωση του κυλικείου του Γυμνασίου Αρχιλόχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την παραμονή του Σταυρού με τον πανηγυρικό εσπερινό όπου μετά το τέλος του μοιράστηκαν κεράσματα και σούμα και συνεχίστηκαν ανήμερα το πρωί με

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αισιοδοξία ότι ο τρίτος θάλαμος στο ταφικό μνημείο της Αμφίπολης θα προσφέρει καινούργιες εντυπωσιακές εκπλήξεις κάμπτεται, ενώ ψυχραιμία συνιστάται προς όλες τις πλευρές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα ήθελα να αλλάζαμε σπίτι, γειτονιά, πόλη, δεν έχω φίλους εδώ. Είμαι οκτώ χρόνων και το πρώτο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα μετά τις διακοπές

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τις εξαγγελίες του στη ΔΕΘ εξαπέλυσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Τσίπρας πουλάει αέρα κοπανιστό» και πως «βάζει το τυρί αλλά κρύβει τη φάκα».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tέσσερα εκατομμύρια iPhone 6 Plus και iPhone 6 παραγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια 24 ωρών την περασμένη Παρασκευή, δηλαδή

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 11:51

Το πρώτο αυτοκίνητο από 3D εκτυπωτή

Ορόσημο μιας νέας εποχής για την αυτοκινητοβιομηχανία αποτελεί το Strati, το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε με τη βοήθεια τρισδιάστατου εκτυπωτή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos