Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 - Psts.gr
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 22:48

Λαϊκή Συνέλευση στη Μάρπησσα Πάρου

Συνεχίστηκε την Κυριακή 22 Μαρτίου ο κύκλος Συνελεύσεων στις Κοινότητες της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προτεινόμενο πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αργύρη Ανεβλαβή, επισκέφθηκαν τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιό, Νίκο Συρμαλένιο και Αντώνη Συρίγο. Η συνάντηση, η οποία προγραμματίστηκε κατόπιν πρωτοβουλίας και πρότασης του Μανόλη Μαργαρίτη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου, σε ζεστό κλίμα συνεργασίας στη Βουλή των Ελλήνων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 21:52

Ανακοίνωση Hellenic Seaways

Η HELLENIC SEAWAYS ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 και περί ώρα 13.30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο πλοίο της HIGHSPEED 5, που βρισκόταν ελλιμενισμένο στην ναυπηγοεπισκευαστική περιοχή της Δραπετσώνας, εκτελώντας εργασίες μετασκευών και ετησίων επιθεωρήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγος Γεώργιος Σκανδαλάκης συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Κυκλάδων κ. Νικόλαο Βελέντζα και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Αστυνόμο Β΄ Πέτρο Βασιλάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιθετικά και σε δύο επίπεδα, πολιτικό και νομικό, κινείται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όσον αφορά την διεκδίκηση ακινήτων του Δημοσίου, τα οποία, σύμφωνα με δήλωση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου «προφανώς και δεν είναι ακίνητα του Δημοσίου, είναι ακίνητα του Ροδιακού λαού, για τα οποία θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 21-3-2015 από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμούπολης σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη που κακοποίησε βάναυσα αδέσποτο ζώο (σκυλί), το οποίο βρέθηκε σε χωριό της Σύρου τοποθετημένο μέσα σε σακούλα και τραυματισμένο με κυνηγετικό όπλο. Ο δράστης αναζητείται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου με την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων κ. Βενετσιάνα Ρούσσου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Μήλου, στα γραφεία της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ την 20/3/2015 συμφωνήθηκαν τα παρακάτω:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είναι προφανές ότι τίποτα καινούργιο δεν προέκυψε στην αποψινή συνάντηση» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την κοινή του συνέντευξη με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos