Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Μόλις δύο εβδομάδες κράτησε η Έμμυ Ιωακειμίδου το ρεκόρ συλλόγου στη σφαίρα των γυναικών. Η Μαίρη Παντερμαλή στην ημερίδα του ΣΕΦ το κατέρριψε κατά ένα σχεδόν μέτρο. Τα 11.16 της Έμμυς είναι παρελθόν και το νέο ρεκόρ είναι πλέον στα 12.10.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 8:30 - 14:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια κουραστική ημέρα στη δουλειά ή στο σπίτι με τα παιδιά μπορεί να σας δημιουργήσει μια απεγνωσμένη λαχτάρα για μια ξεκούραστη νύχτα. Όταν όμως ο σύζυγος σας δίπλα σας ροχαλίζει σαν τρακτέρ, μόνο ξεκούραστος δεν είναι ο ύπνος. Ευτυχώς οι ειδικοί του ύπνου ξέρουν τι είναι εκείνο που προκαλεί το ροχαλητό και βάζουν ένα τέλος σε αυτό. Μάθετε ποια είναι τα πράγματα που σχετίζονται με το ροχαλητό και διευκολύνετε την καθημερινότητά σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, τακτικής διαδικασίας, σε βάρος 16χρονου ημεδαπού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο χαρακτηρίζει «ξεκάθαρα μη βιώσιμο το χρέος» της Ελλάδας, ενώ σε ειδική έκθεση που δημοσιοποίησε σήμερα, το Ταμείο τονίζει -ομολογώντας ουσιαστικά και εκ νέου τα λάθη του στις επιλογές της ελληνικές διάσωσης- ότι η «συστημική εξαίρεση», όπως χαρακτηρίστηκε η περίπτωση της Ελλάδας το 2010, δεν ήταν ορθή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την αρχή της προσφυγικής κρίσης, ψαράδες, νοικοκυρές, συνταξιούχοι, δάσκαλοι, εθελοντές και όλοι οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου άνοιξαν την αγκαλιά και τα σπίτια τους σε πρόσφυγες πολέμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εβδομήντα χρόνια συμπληρώθηκαν από την πρώτη ελληνική ταινία κινουμένων σχεδίων, «Ο Ντούτσε αφηγείται» του Σταμάτη Πολενάκη (1942), την οποία ο δημιουργός έκανε κρυφά κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής και παρουσίασε στα κινηματογραφικά Επίκαιρα. Μέσα σε αυτές τις δεκαετίες η ελληνική παραγωγή εκτοξεύτηκε, περνώντας τα σύνορα της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To 2012, 1,4 δισ. άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τα social media καθημερινά. Μέχρι το τέλος του 2016, ο αριθμός αυτός αναμένεται να φτάσει στα 2,13 δισ., με το Facebook να είναι η κυρίαρχη πλατφόρμα με πάνω από 1,5 δισ. χρήστες. «Ο αντίκτυπος αυτής της επανάστασης στην κοινωνία είναι σαφής», σχολιάζει στην «Κ» η Farida Vis, διευθύντρια του εργαστηρίου Social Media του Πανεπιστημίου Sheffield.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

"Σφήνα" στην τριμερή της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ, επιχείρησε χθες το βράδυ ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζόζεφ Μπάιντεν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιστοσελίδα με τους 45 πλέον καταζητουμένους υπόπτους για εγκληματικές ενέργειες εγκαινίασαν χθες δυνάμεις της ευρωπαϊκής αστυνομίας (Europol) και μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται ο βελγικής καταγωγής Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος κατηγορείται για τις επιθέσεις στο Παρίσι. «Το σάιτ θα περιέχει πληροφορίες για διεθνώς καταζητούμενους εγκληματίες, καταδικασμένους ή για σοβαρά εγκλήματα ή για τρομοκρατικές ενέργειες στην Ευρώπη», ανέφερε η Europol. Οι πολίτες καλούνται να παρέχουν πληροφορίες, ακόμη και ανώνυμα, αν θέλουν, στην ιστοσελίδα με διεύθυνση www.eumostwanted.com.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos