Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Έκτακτη ενίσχυση 617 εκατομμυρίων σε 1,6 εκατομμύρια συνταξιούχους με συντάξεις κάτω των 850 ευρώ αλλά και «πάγωμα» της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας μεγάλος βλάχος 42 κιλών πιάστηκε σε βάθος 200 μέτρων, από τον επαγγελματία ψαρά Χριστογιάννη Μαρινάκη στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχαιολογική έκθεση για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν χρησιμοποιείς το smartphone όλη τη μέρα σίγουρα θα πρέπει να κουβαλάς μαζί σου και ένα φορτιστή.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Σπίτι του Δασκάλου χρειάζεται την στήριξη όλων! Ο χώρος του πρώην νηπιαγωγείου που παραχωρήθηκε στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάρου- Αντιπάρου «Π.Καλλιέρο» από το 2011 και έχει αποκτήσει ήδη τη δική του ιστορία, κινδυνεύει να διαλυθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη διεύρυνση της αποκεντρωμένης χρήσης του φυσικού αερίου και την προώθηση του LNG στη ναυτιλία, η ΔΕΠΑ υπέγραψε σήμερα μνημόνιο συνεργασίας (MOU) με την Attica Α.Ε. Συμμετοχών (Attica Group), μητρική εταιρεία των Superfast Ferries και Blue Star Ferries για τη χρήση υγροποιημένου φυσικού αερίου από επιβατηγά πλοία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του αφιερώματος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε αναλυτικά την νέα ανακοίνωση της ΠΝΟ, η οποία καταγγέλει την Κυβέρνηση για αδιαλλαξία και κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητά να αξιοποιήσει το σύνολο των δυνατοτήτων που ο νόμος παρέχει, προκειμένου να προστατεύσει τα νησιά από τις κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις της συνέχισης της απεργίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοικτή επιστολή του Αντπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Δημάρχων και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων προς τον τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ.Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos