Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Η εβδομάδα των Βαΐων είναι εβδομάδα προετοιμασίας. Ασβεστώνονται τα πλακόστρωτα δρομάκια του παραδοσιακού οικισμού, βάφονται τα σπίτια, ετοιμάζονται τα μαγαζιά, καθαρίζονται οι ακτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-04-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας 39χρονος υπήκοος Γεωργίας, γιατί στο πλαίσιο ελέγχου διαπιστώθηκε να κατέχει πλαστό διαβατήριο αρχών Γεωργίας, το οποίο κατασχέθηκε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν -4- αρχαία αντικείμενα, -199- πυροκροτητές και -2- σουγιάδες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου πραγματοποιήθηκε χθες, 21 Απριλίου 2016, ανοιχτή συζήτηση με θέμα «την οργάνωση και λειτουργία εν όψει του Πάσχα και της τουριστικής περιόδου», όπου συμμετείχαν ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος κ. Αντωνόπουλος, ο Υπολιμενάρχης κ. Πορτοκάλης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Καραχάλιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, o Πρόεδρος και εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Ιδιοκτητών και Οδηγών Ταξί, του Συλλόγου Καφεζυθεστιατόρων, του Κ.Τ.Ε.Λ., καθώς και πολίτες και λοιποί επαγγελματίες της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δράση που αφορά σε καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων από εθελοντές σε μια μέρα φέτος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκληση για την ένταξη του έργου «Κατασκευή οδικού δικτύου Αεροδρόμιο – Φηρά Βουρβούλο - Οία ν. Θήρας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020, απευθύνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 21-04-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δύο ημεδαποί ηλικίας 59 και 63 ετών, γιατί προέβαιναν σε παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΕΜΑ 1ο : Ανακοινώσεις Προέδρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos