Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Ενθαρρυντικά είναι τα αριθμητικά στοιχεία των αφίξεων στο νησί της Πάρου, σύμφωνα με τις επίσημες καταγραφές των Λιμενικών Αρχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου ενημερώνει, ότι για ακόμη μία χρονιά και παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες για την χώρα μας, τα δυσφημιστικά δημοσιεύματα και τις κασσάνδρες περί μείωσης των αφίξεων, η τουριστική κίνηση στη Μύκονο, την πρωταθλήτρια του τουρισμού, παρουσιάζει για το 2016 αύξηση σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα έως τώρα στοιχεία Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι, το Σάββατο 13-8-2016 και σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που εκδόθηκε την Παρασκευή 12-8-2016 ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-08-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι την 11-08-2016 το βράδυ άγνωστος παραβίασε εξοχική κατοικία και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-08-2016 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης, 66χρονος ημεδαπός γιατί όπως διαπιστώθηκε παραβίασε τους κανόνες ευζωίας οικόσιτων ζώων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία Nuevo productions είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ακύρωση της παράστασης του Παναγιώτη Μάργαρη Παρασκευή 12 Αυγούστου Θέατρο Λευκών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλείσθε την 17η Αυγούστου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στ παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη χθες (11.08.2016) το βράδυ στον κρατικό αερολιμένα Μύκονου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 46χρονος υπήκοος Ινδίας, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 19:41

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 17.08.2016, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 10.00΄. π.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων του Υπουργείου Πολιτισμού πραγματοποίησαν με την δέουσα επισημότητα τα εγκαίνια της αρχαιολογικής περιοδικής έκθεσης που συνδιοργανώνουν με τίτλο «Vanity. Ιστορίες κοσμημάτων από τις Κυκλάδες» την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 και ώρα 20.00 στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos