Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Κοντά στα περσινά επίπεδα κυμάνθηκε η τουριστική κίνηση του Αυγούστου στο νησί της Πάρου, σύμφωνα με τις επίσημες καταγραφές των Λιμενικών Αρχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κύριο μέρος της καλοκαιρινής σεζόν μπορεί να τελείωσε οριστικά για φέτος, κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για την αρχή του Φθινόπωρου, αλλά οι διακοπές για ορισμένους αρχίζουν με τον τρέχοντα μήνα, τον Σεπτέμβριο. Ηwww.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους προορισμούς που θα προτιμηθούν κατά τον φετινό Σεπτέμβριο από τους Έλληνες, καθώς και τη μέση διάρκεια διαμονής σε καθένα εξ αυτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεχωρίζουν, αξιόλογα θεματικά φεστιβάλ και αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αρνητικό πρόσημο, τόσο σε επίπεδο αφίξεων και διανυκτερεύσεων, αλλά, κυρίως, σε επίπεδο εσόδων αναμένεται να ολοκληρωθεί η φετινή τουριστική σεζόν για τις επιχειρήσεις μικρών τουριστικών καταλυμάτων, μία πραγματικότητα η οποία αναμένεται να έχει καταστροφικές συνέπειες στη βιωσιμότητα ενός μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων του κλάδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι, την Παρασκευή 2-9-2016 και σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που εκδόθηκε την Πέμπτη 1-9-2016 ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ελληνική Κοινωνιολογική Εταιρεία /ΕΚΕ με τη συνεργασία του Δήμου Πάρου και την επιστημονική υποστήριξη του Χαροκόπειου Παν/μιου, του Παν/μιου Αθηνών, του Παν/μιο Κρήτης και του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών διοργάνωσε το 1ο Θερινό Σχολείο για Υποψήφιους Διδάκτορες και Μεταπτυχιακούς Φοιτητές/-τριες στις 26-31 Αυγούστου 2016, στον Ξενώνα «Σπίτι της Λογοτεχνίας» στις Λεύκες Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορές για ζητήματα που απασχολούν τα νησιά Άνδρος, Ανάφη και Μύκονο του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες,  παρακάτω διακομιδή ασθενούς που έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με την Φυσιολατρική κίνηση «Βριλησσός» πραγματοποίησε εθελοντικό πρόγραμμα καθαρισμού, διάνοιξης και χαρτογράφησης μονοπατιών στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos