Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Με αφορμή την πρόσφατη Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής (21 Ιουνίου), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει μουσική βραδιά, την Τετάρτη 5 Ιουλίου (ώρα 21:00), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο της Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, και ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη δυνατότητα σε εκατοντάδες οικογένειες να εγγράψουν τα παιδιά τους σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, καθώς και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, για το σχολικό έτος 2017 – 2018, παρέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία αξιοποιεί ευρωπαϊκούς πόρους, συνολικού ύψους 2.127.454 ευρώ, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στη Σαντορίνη μεταξύ του Δημάρχου Θήρας κ. Νίκου Ζώρζου και του νέου προέδρου του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) κ. Γιάννη Ρέτσου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 28-06-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 22, 22 και 23 ετών και τρεις ημεδαποί ηλικίας 20, 22 και 22 ετών, διότι ύστερα από έρευνα που έγινε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού σε δωμάτιο τουριστικού καταλύματος όπου διέμεναν, βρέθηκαν -10.53- γραμμάρια κοκαΐνης, -64.37- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -3.260- ευρώ και -55- δολάρια Καναδά. Οι ναρκωτικές ουσίες και τα χρηματικά ποσά κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 30/06/2017, το πρωί και για μία εβδομάδα θα εκτελούνται εργασίες διαγράμμισης των θέσεων και τοποθέτησης συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης (παρκόμετρα) στην Παροικιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό ότι ένας μεγάλος αριθμός αθλητικών διοργανώσεων λαμβάνει χώρα ετησίως τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με συνεχώς αυξανόμενους μάλιστα ρυθμούς και αριθμούς συμμετεχόντων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», σας προσκαλούμε σε ειδική δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos