Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Το Σάββατο 14 Ιουλίου ήταν η τέταρτη μέρα διεξαγωγής των διεθνών αγώνων της διοργάνωσης International Windsurfing Tour, "Paros Wind Odyssey 2018" που φιλοξενούνται στην Πούντα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιουλίου στην περιοχή Λιβάδια της Παροικίας όταν μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη την Πέμπτη (12 Ιουλίου 2018) το απόγευμα στον Αερολιμένα Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 42χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης -7- ετών και -8- μηνών για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες», αναφέρει η ανακοίνωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού ακολουθεί το πρακάρω τηλεοπτικό μήνυμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αδιαχώρητο επικρατεί στα σοκάκια και κυρίως στο λιμανάκι της Νάουσας από τον πολύ κόσμο που κατακλύζει κάθε βράδυ τον οικισμό. Οι εικόνες της κοσμοπλημμύρας θυμίζουν την Αυγουστιάτικη κορύφωση του τουριστικού κύματος, ωστόσο βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα Ιουλίου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν για μια απλή, ηλεκτρονική κράτηση «πρώτο τραπέζι πίστα» σε γνωστά νυχτερινά στέκια της Μυκόνου ή της Σαντορίνης, όπου τα 50ευρα γίνονται… χαρτοπόλεμος, χρειάζονται τουλάχιστον 20.000 ευρώ, τότε γίνεται αντιληπτό πόσο «μαύρο» χρήμα διακινείται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σητείας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΡΕΒΕΛΗΣ'' Ν.Ρ. 06, ότι κατά τον πλου του λίγο πριν καταπλεύσει στο λιμένα Σητείας, 90χρονη επιβάτιδα σκόνταψε και έπεσε μέσα στην καμπίνα της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αναγνώστες της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας Travel + Leisure μίλησαν! Κατέταξαν την Πάρο στην κορυφή της πυραμίδας με τα ωραιότερα νησιά της Ευρώπης σε διαδικτυακή ψηφοφορία που διεξήχθη, δίνοντας στο νησί 88.76 βαθμούς με άριστα το 100!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos