Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (19/08) και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερις συνολικά προτάσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στα πλαίσια των ενεργειών του Συλλόγου μας για την αποκατάσταση του Φάρου του Αγίου Φωκά, πρόσφατα έγινε αποτύπωση του συγκροτήματος με 3D Laser Scanning.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018 14:10

Πρόσκρουση Ε/Γ-Τ/Ρ-Ι/Φ σκάφους στην Πάρο

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάρου, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό ελαφριάς πρόσκρουσης του Ε/Γ-Τ/Ρ-Ι/Φ ''ΑΣΙΑ ΙΙΙ'' Ν.Π. 7828 σε βραχώδη αβαθή έξω από το λιμένα Πίσω Λιβάδι Πάρου, με δύο (02) επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με... όπλο ένα διάγγελμα, αφού η φονική πυρκαγιά στο Μάτι δεν επιτρέπει πανηγυρικές φιέστες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να δώσει στο στίγμα για την επόμενη μέρα μετά τη λήξη του τρίτου Προγράμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρώτη πόλη στην Ελλάδα με τεχνολογία 5G αναμένεται να γίνουν τα Τρίκαλα, ένα σχέδιο που ξεκίνησε από τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο δήμος Τρικκαιών υπέγραψε προγραμματική συμφωνία με τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και την e-trikala.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 15.000 γαλαξίες, εκ των οποίων περισσότεροι από 12.000 λειτουργούν ως «εκκολαπτήρια» άστρων, αμέτρητοι ήλιοι και πλανήτες, μία πανδαισία χρωμάτων, μία χορευτική σύνθεση από ουράνια σώματα το καθένα με τους δικούς του φυσικούς κανόνες, σε ενα Σύμπαν που μοιάζει τόσο μυστηριώδες, όσο και ελκυστικά μεγαλειώδες και όμορφο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ενόψει των πολλών πολύ σοβαρών συγκρούσεων παγκοσμίως, η συνεργασία με τη Ρωσία είναι απαραίτητη, τόνισε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ κατά τη συνάντησή της με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, γράφει η Die Welt.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιχείρηση εντοπισμού των αγνοούμενων στη Γένοβα, μετά την κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι, ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού βρέθηκαν οι σοροί και των τριών τελευταίων θυμάτων, ανεβάζοντας τον επίσημο απολογισμό στους 43 νεκρούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos