×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956

Μίνι «λουκέτο» τη Δευτέρα σε μουσεία και μνημεία

29 Μαρτίου 2015 09:55

Την προκήρυξη τετράωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας για τη Δευτέρα σε όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους αποφάσισε ομόφωνα η εκτελεστική γραμματεία της Πανελλήνιας Ενωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων, εκτός από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, που εξαιρέθηκε.

Οπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, «για ακόμη μία χρονιά φτάνουμε στην 1η Απριλίου, ημέρα κατά την οποία ξεκινά η εφαρμογή του διευρυμένου ωραρίου στα μεγάλα μουσεία και στους επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους. Τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι ''υποδέχονται'' το διευρυμένο ωράριο υποστελεχωμένα σε προσωπικό και δη σε φυλακτικό που είναι απαραίτητο για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία τους.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία να σκύψει πάνω στο ζήτημα και να δώσει μία καθαρή λύση και όχι να συνεχίζει το φαινόμενο, όπως κάθε χρόνο, και πάντα την τελευταία στιγμή, να προσλαμβάνονται εκατοντάδες συμβασιούχοι συνάδελφοι. Εργαζόμενοι ''μίας χρήσης'' δηλαδή, οι οποίοι, μέχρι να αποκτήσουν τη στοιχειώδη γνώση των καθηκόντων τους, τελειώνει η σύμβασή τους».

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos