Ολοκληρώθηκαν οι συναυλίες της Κάρλας Μπρούνι στο θέατρο Παλλάς

25 Οκτωβρίου 2017 00:16

Η Κάρλα Μπρούνι ξεκίνησε τη διεθνή της περιοδεία από την Ελλάδα.

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας επέλεξε την Ελλάδα για να παρουσιάσει για πρώτη φορά το «French Touch», τη νέα της δισκογραφική δουλειά που προέκυψε, σαν αστείο εξαιτίας της γαλλικής προφοράς που έχει όταν ερμηνεύει τραγούδια στην αγγλική γλώσσα.

Αανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την συναυλία ήταν, εκτός από τον σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τη σύζυγο του Έλενα Τζούλη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγο του Ευγένεια Μανωλίδου, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινού, ο πρέσβης της Γαλλίας Κριστόφ Σαντεπί καθώς και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, της μόδας και της τηλεόρασης.

Το βράδυ της Τρίτης 25 Οκτωβρίου ολοκλήρωσε τις δύο συναυλίες στο Παλλάς και αποχαιρέτησε την Αθήνα, υποσχόμενη στο κοινό, ότι την επόμενη φορά που θα βρεθεί στην Ελλάδα για συναυλία, εκτός από τα αγγλικά και τα γαλλικά, θα συμπεριλάβει στο ρεπερτόριό της και ελληνικά τραγούδια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos