Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο εστιατόριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος -Με σεφ τον Σκαρμούτσο

08 Ιουνίου 2019 19:30

Το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος έχει γίνει το απόλυτο τοπόσημο κατοίκων και επισκεπτών αυτής της πόλης.

Μία βόλτα στους κήπους του, ένας καφές, μία παράσταση στη Λυρική ή μία ανάπαυλα για διάβασμα στη βιβλιοθήκη και γιόγκα είναι πλέον συνήθεια για πολλούς.

Κυριακάτικο brunch και γεύμα στο ΚΠΙΣΝ με την υπογραφή Σκαρμούτσου
Τώρα το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος υποδέχεται από αυτή την Κυριακή και ένα νέο εστιατόριο, στο επίπεδο 5Α στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την ονομασία Delta / δ, εμπνευσμένη από το Δέλτα Φαλήρου, και σεφ τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου ανοίγει το εστιατόριο του ΚΠΙΣΝ στο επίπεδο 5Α στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την ονομασία Delta

Το εστιατόριο αρχικά θα λειτουργεί κάθε Κυριακή. Το Delta Restaurant έρχεται να εμπλουτίσει τις οικογενειακές Κυριακές των επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ με μια ποικιλία ελληνικών γεύσεων, φροντίζοντας εξίσου όλα τα μέλη της οικογένειας, μικρούς και μεγάλους. Κάθε Κυριακή πρωί, η μέρα θα ξεκινά με ένα πλούσιο σε επιλογές brunch, το οποίο συνδυάζει κλασικές συνταγές με γνήσια, ποιοτικά ελληνικά υλικά.

Το à la carte εστιατόριο αντλεί την έμπνευσή του από την Ελληνική Γαστρονομία και βασίζει τα πιάτα του σε προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, προσκαλώντας το κοινό σε ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι.

Κάθε Κυριακή πρωί, η μέρα θα ξεκινά με ένα πλούσιο σε επιλογές brunch, το οποίο συνδυάζει κλασικές συνταγές με γνήσια, ποιοτικά ελληνικά υλικά
Το Delta Restaurant αποτελεί, παράλληλα, και μια πρόταση για τους θεατές των Κυριακάτικων απογευματινών και βραδινών παραστάσεων και εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με ειδικά μενού, για να ολοκληρώνουν τη βραδιά τους με μια εμπειρία υψηλής γαστρονομίας.

Ενας τόπος για γευσιγνωσίες και οινογνωσίες
Επιπλέον, στο εστιατόριο θα οργανώνονται θεματικές γαστρονομικές ημερίδες, γευσιγνωσίες και οινογνωσίες με στόχο την ανάδειξη ξεχωριστών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς, καθώς και τοπικές συνταγές από όλη την Ελλάδα.

Ειδικά μενού θα περιμένουν τους θεατές της Λυρικής μετά την παράσταση

Οι δημιουργίες του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου, σε συνδυασμό με τη μοναδική θέα του Φαληρικού όρμου, κάνουν το χώρο μία ξεχωριστή επιλογή.

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr