×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Στην Ελλάδα φτάνει το κρουαζιερόπλοιο «Disney Magic»

21 Ιουνίου 2013 08:29

Με αφορμή την πρώτη προσέγγιση του πλοίου στον ΟΛΠ, ο θίασος του πλοίου θα δώσει παράσταση με τον Μίκι και τη Μίνι σήμερα Παρασκευή.

Για πρώτη φορά θα προσεγγίσει σήμερα Παρασκευή το λιμάνι του Πειραιά, το κρουαζιερόπλοιο «Disney Magic», της αμερικανικής εταιρείας κρουαζιέρας «Disney Cruise Line», με 2.380 επιβάτες, κυρίως παιδιά.

Στο κρουαζιερόπλοιο υπάρχουν χώροι ειδικά διαμορφωμένοι για τη διασκέδαση των παιδιών, με παιχνιδότοπους, νεροτσουλήθρες, κινηματογράφους, αλλά και χώροι δραστηριότητας και ψυχαγωγίας για τους μεγαλύτερους, όλοι διακοσμημένοι με ζωγραφιές και γλυπτά από τις γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές του Disney.

Το «Disney Magic» θα υποδεχτούν στελέχη του ΟΛΠ και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Γιώργος Ανωμερίτης θα επιδώσει στον πλοίαρχό του, Robert Olmer, αναμνηστική πλακέτα και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.

Με αφορμή την πρώτη προσέγγιση του πλοίου στον ΟΛΠ, ο θίασος του πλοίου θα δώσει παράσταση με τον Μίκι και τη Μίνι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, στις 12:15, με καλεσμένους μαθητές, σύμφωνα με την επιθυμία της εταιρείας.

Στελέχη του ΟΛΠ εκτιμούν ότι η απόφαση της «Disney Cruise Line» να εντάξει στο πρόγραμμά της τον Πειραιά και τα ελληνικά νησιά, είναι κομβικής σημασίας που επιβεβαιώνει τη σταθερή ανοδική πορεία της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και την Ελλάδα, ως μοναδικό τόπο προορισμού που παρέχει ποιότητα, ασφάλεια και διαθέτει φυσικές ομορφιές και διαχρονικό πολιτισμό.

Το κρουαζιερόπλοιο «Disney Magic» είναι το τρίτο κατά σειρά κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας που φέτος ξεκινάει τα προγράμματά του από το λιμάνι της Βαρκελώνης με προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια.

Η εταιρεία έχει αυτήν τη στιγμή τέσσερα διαφορετικά «πακέτα» από τη Βαρκελώνη, εκ των οποίων το ένα που περιλαμβάνει και ελληνικούς προορισμούς είναι 12 διανυκτερεύσεων.

Το «Disney Magic» 83.338 τόνων, με μήκος 264 μέτρων, φιλοξενεί 2.700 επιβάτες και 1.005 μέλη πληρώματος και ηθοποιούς, ενώ έχει 11 καταστρώματα.

Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων

Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων σημειώθηκε, χθες 19 Ιουνίου στο λιμάνι του Πειραιά, όπου κατέπλευσαν ταυτοχρόνως οκτώ κρουαζιερόπλοια, εκ των οποίων πέντε «νέας γενιάς».

Τα πλοία μετέφεραν 15.000 επιβάτες, οι οποίοι εξυπηρετήθηκαν από τους δύο διεθνείς σταθμούς επιβατών, χωρίς κανένα πρόβλημα.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos