×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Χωρίζει (και) ο Κλιντ Ιστγουντ μετά από 17 χρόνια γάμου

31 Αυγούστου 2013 13:27

Χωρίζει από την επί 17 χρόνια σύζυγό του, Ντίνα, ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κλιντ Ιστγουντ, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο δημοσίευμα του περιοδικού US Weekly.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι μένει χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ η απόφαση για τον χωρισμό τους πάρθηκε σε φιλικό επίπεδο, την περίοδο που η Ντίνα Ίστγουντ πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική εκπομπή που θέμα είχε τις προσπάθειές της να προωθήσει ένα ποπ συγκρότημα.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί, την 16χρονη Μόργκαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ίστγουντ εισήλθε σε κλινική με συμπτώματα κατάθλιψης και άγχους μετά τον χωρισμό.

Η Ντίνα αποκάλυψε ότι αυτή και ο 83χρονος σύζυγός της ζουν χωριστά εδώ και μερικούς μήνες. Πρόσθεσε επίσης ότι το ζευγάρι παραμένει «αγαπημένο».

Οι φήμες ότι υπήρχαν προβλήματα μεταξύ του ζεύγους, έγιναν ακόμη πιο έντονες νωρίτερα φέτος τον Απρίλιο, όταν ο Κλιντ Ίστγουντ εμφανίστηκε στο Tribeca Film Festival, χωρίς να φορά τη βέρα του.

Ο Κλιντ Ίστγουντ έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει εφτά παιδιά από πέντε διαφορετικές γυναίκες.

Ο ηθοποιός δεν είχε εκφράσει και τόσο θετικές απόψεις για το γάμο στο παρελθόν.

Ο ίδιος είχε δηλώσει κάποτε: «Λένε ότι οι γάμοι γίνονται στον Παράδεισο. Το ίδιο όμως και οι αστραπές και οι κεραυνοί» και «Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να έχει κανείς έναν πετυχημένο γάμο και μόλις τον μάθω, θα παντρευτώ ξανά».

Το 1997 όμως ο ηθοποιός είχε δηλώσει στην Independent πως μάλλον είχε λύσει το παζλ δηλώνοντας: «Σε ότι με αφορά, με αυτή τη γυναίκα (Ντίνα) θα γίνω μονογαμικός».

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos